Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Ski amadé

Ski amadé

Lyžování v Rakousku? Kde to rozhodně stojí za to? Vyzkoušejte oblast Ski Amadé, která Vás rozhodně nadchne! Lyžování zdar!

 
Plánujete vyrazit na dovolenou na lyže do Rakouska a užít si zimní radovánky? Rozhodně vyrazte do Ski amadé! Co to vlastně Ski amadé je a co na Vás čeká?

 

Ski amadé je lyžařská oblast, která zahrnuje lyžařské areály Salcburska a Štýrska. Celkově se jedná o 5 špičkových lyžařských oblastí (regionů) s 25 renomovanými lyžařskými středisky – 270 moderních lanovek a 760 km luxusních a denně upravovaných  sjezdovek. Pro Ski amadé stačí pouze 1 skipas, díky kterému můžete pokořit vrcholy jednotlivých lyžařských areálů. Skvělé sněhové podmínky čekají jen a jen na Vás – pokořte vrcholky rakouských Alp!

Ski amadé nabízí 4 typy lanovek, a to:

  • Sedačkové lanovky – 90 lanovek
  • Lyžařské vleky – 81 lanovek
  • Cvičné vleky – 52 vleků
  • Kabinkové lanovky – 47 lanovek

Až 90 % ploch sjezdovek lze zasněžovat technickým sněhem, který vyrábí 4500 zasněžovacích zařízení, takže rozhodně se nemusíte bát, že Vás překvapí špatné sněhové podmínky.

Pokud se chystáte vyrazit poznat rakouský horský svět, užít si parádní lyžování, snowboarding, zrelaxovat se např. v termálních lázních Alpentherme či Felsentherme , ochutnat rakouskou gastronomii, poznat malebné vesničky, rozhodně oblast Ski amadé je pro Vás ta pravá.

Užijte si 760 km sjezdovek za 1 cenu skipasu uprostřed dech beroucích panoramat v srdci rakouských Alp! Sjezdovky jsou různě dlouhé, stejně tak v různých výškách – až 2700 m.n.m. Stejně tak si můžete vybrat z příjemných svahů pro začátečníky nebo celou rodinu nebo si vyzkoušet prudké sjezdovky.

Výpis regionů a lyžařských areálů, kde všude skipas pro Ski amadé platí:

Salzburger Sportwelt

-          Flachau

-        Wagrain

-        St. Johann/Alpendorf

-        Radstadt

-        AltenMarkt-Zauchensee

-        Kleinarl

-        Eben

-        Filzmoos

-        Goldegg

 

Schladming-Dachstein

-        Schladming-Dachstein

-        Schladming (Planai)

-        Rohrmoos (Hochwurzen)

-        Pichl (Reiteralm)

-        Ramsau am Dachstein

-        Haus im Ennstal (Hauser Kaibling)

-        Forstau (Fageralm)

-        Gröbming (Stoderzinken)

-        Pruggern (Galsterbergalm)

 

Gastein

-        Bad Gastein

-        Bad Hofgastein

-        Dorfgastein

-        Sportgastein

 

Hochkönig

-        Maria Alm

-        Dieten

-        Mühlbach

 

 

Grossarltal

-        Grossarl

-        Hüttschlag

 
   

 

Jaké typy skipasů si můžete koupit?

  • Denní skipas – skipas si lze koupit na 2 hodiny až na 1 den
  • Vícedenní skipasy – 2 a více dní mile překvapí vícedenní slevou a umožní Vám poznat různé oblasti Ski amadé od Salcburska až po Štýrsko.
  • Sezónní skipas Ski amadé – lyžování nebo snowboarding jsou důležitou částí Vašeho života? Rádi stojíte několikrát do roka na vrcholcích svahů a těšíte se na každý sjezd? Víkendy trávíte na sjezdovkách a berete si i dovolené za vidinou pokořování sjezdovek?
  • Super Ski Card – pokrývá 23 lyžařských regionů (Ski Amadé, Zell am See-Kaprun, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Obertauern, Kitzbühel, Zillertalarena, Wildkogel-Arena, Weißsee Gletscherwelt/Uttendorf, Nagelköpfl, Piesendorf, Rauris, 3 Länder Freizeit Arena, Die Schneebären

 

UBYTOVÁNÍ SKI AMADÉ - REZERVACE

 

 

Ski amadé   Ski amadé Ski amadé Ski amadé  

Zimní sporty