Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Lyžování v Bad Gastein a okolí

Lyžování v Bad Gastein a okolí

Kde se dá perfektně zalyžovat v okolí Bad Gastein? Kolik sjezdovek na vás čeká? Užijte si svojí zimní dovolenou na maximum díky našem ostříleným tipům.

Plánujete vyrazit na zimní dovolenou do BadGasteinu a hledáte, kam vyrazit na lyže nebo snowboard? V okolí Bad Gasteinu je několik středisek, kde si můžete užívat zimní radovánky. Pojďme se společně podívat, kde můžete realizovat vaše zimní radovánky.

 

Údolí Gasteinertal nabízí hornatý charakter, což znamená, že lyžařské areály v okolí BadGasteinu mají členitější terény. Díky tomu si všichni, co sem vyrazí za lyžováním užijí pestré terény do každého počasí a sněhových podmínek.Najdeme zde 4 areály, které patří do Ski Amadé, takže budete potřebovat jenom jeden ski pas. Patří sem Stubnerkogel, Darfgastein, Sportgastein a BadHofgastein.

Ski areál Stubnerkogel

Největší areál v BadGasteinu nabízí veliké množství sjezdovek, které se se nacházejí v nadmořské výšce od 860 do 2.300 metrů. Sjezdovky jsou vhodné jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé lyžaře. Pro milovníky neprozkoumaného, je zde možné využít free ride zónu. O pohodlí lyžařů se stará 21 lanovek a vleků, které jsou moderní a rychlé. Skipas je zde možné pořídit od 17 do 52 euro. Pro snowboardisty, kteří vyznávají adrenalin, je možné vyrazit do snowparku. Mezi zajímavosti areálu patří 140 metrů dlouhý drátěný most, který nabízí vyhlídku například i na nejvyšší rakouskou horu Glossglocner. Sezóna zde končí 15. dubna.

 

Ski areál Dorfgastein

Tento areál je v nadmořské výšce 865 – 2.033 metrů nad mořem. Nabízí celkem 63 km sjezdových tratí, které tvoří 26 km modrých tratí, 36 km červených a jedna 1 kilometr černé. Dohromady to dělá 80 kilometrů sjezdovek, které jsou většinou rovné jako dálnice. Rychlostí 28.190 osob za hodinu lyžaře vyveze 17 vleků a lanovek. Sezóna zde trvá do 8. dubna.

 

Ski areál Sportgastein

Nejvýše položené středisko v Gasteinertalu, které ocení hlavně sportovní lyžaři. Otevřeno zde mají až do 15. dubna. Areál nabízí 18 km sjezdovek a lyžaři jsou přepravování třemi lanovkami a vleky s kapacitou 5.900 osob za hodinu. Nevýhodou tohoto areálu je, že zde není tolik variant sjezdovek. Většina tratí je podél jedné páteřní kabinky.

 

Ski areál BadHofgastein

Areál v nadmořské výšce 843 až 2.300 metrů nad mořem. Nabízí 86 kilometrů sjezdovek, 31 kilometrů modrých tratí, 52 kilometrů červených a 3 kilometry černých sjezdovek. Je zde 18 vleků a lanovek, které vyvezou lyžaře kam potřebují. Sezóna zde končí 2. dubna.

 

Ať si vyberete, kterýkoliv z těchto areálů, rádi vás přivítáme v naší Residenci AlpenHeart, kde se můžete těšit jak na český personál, tak na české pivo a další skvělé služby. Náš personál vám milerád poradí, kam do lyžařské školy, jaká sjezdovka je pro vaše potřeby nejlepší, kde si můžete užít adrenalin, popř. zodpoví jakékoliv dotazy. Pro naše hosty máme připravený hotelový shuttle/svoz, kterým Vás můžeme dovézt na nejbližší sjezdovky pro vaši maximální spokojenost ze zimní dovolené. Budeme se na vás těšit.

REZERVOVAT UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN ZDE

 

Lyžování Bad Gastein Snowboard Bad Gastein

Zimní sporty