Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Termální lázně Felsentherme - Skalní lázně

Termální lázně Felsentherme - Skalní lázně

Milujete relax a příjemně teplou vodu? Tak to byste měli vyzkoušet oblíbené lázně přímo v Bad Gastein Felsentherme!

Lázně  v Bad Gastein mají velmi dlouhou historii. Samotné léčivé účinky minerální Gastein vody jsou známé již od středověku a léčilo se zde velké množství významných historických osobností, jako je např. Sissi a František Josef I. Účinky vody v lázních pomáhají ulevit od bolesti pohybového aparátu, proto jsou stále více vyhledávané. Jsou ideálně situované v turisticky atraktivní oblasti, která je významnýma cílem všech nadšenců zimních i letních sportů, včetně turistiky.

Rozloha: 600 m2

Otevírací hodiny:

  • Zima: 09:00 – 22:00 (Panorama wellness Area – sauny: 10:00 – 21:45)
  • Léto: 09:00 - 21:00 (Panorama wellnes Area – sauny 10:00 – 20:45)

Rozdělení: klidová a zážitková zóna

Felsentherme neboli Skalní lázně, jak uvádí jejich název, jsou zabudované přímo ve skalách, díky čemuž vytváří jedinečnou atmosféru. Jsou postavené ve výšce 1100 metrů proti stanici lanovky.

Koupaliště jsou naplněny termální vodou Gastein 32°C, která obsahuje minerální látky a dopomáhá k dokonalé relaxaci. Termální lázně jsou situovány do vnitřních, ale i venkovních prostor. Díky svému řešení je lze navštěvovat celoročně a užít si skvělou relaxaci uvnitř nebo na lehátku na trávníku.

Termální lázně jsou přímo v malebném městečku Bad Gastein a nabízí svým klientům rozlehlý komplex saun a různé vodní atraktivity. Pro milovníky vody je k dispozici 25 m dlouhý plavecký bazén, vodní kanál s rychlým proudem. Díky velkým proskleným oknům můžete relaxovat a zároveň se kochat výhledy na majestátní hory Gastein.

 

Sauny s různými nálevy (např. aloe vera), infračervená sauna a parní lázně nabízí rozmanitost a správnou teplotu zkušeným saunistům, ale zároveň i nováčkům, kteří chtějí na vlastní kůži poznat dokonalou chuť saunování. Jaké druhy saun jsou ve Felsenthereme? Např. solární, panoramatická, solná, parní, infrasauna, sanarim. Vysokou vlhkost a teplotu 40 °C nabízí solná jeskyně, která svými účinky posiluje imunitní systém, pomáhá při dechových potížích a nabízí další pozitivní výhody pro Váš organismus. Návštěvu zpestří dva bazény s teplou termální vodou a masážními tryskami různé intenzity.

Lázně Felsentherme jsou skvělou volbou i pro trávení volného času pro rodiny s dětmi. Bazény jsou obohaceny o bublinková místa k ležení, gejsíry, skluzavky, fontánku s krokodýlem, tobogán, skalní jeskyně vybízí k poznání. Pro batolata je postaven dětský bazének, aby i ony nepřišly o skvělou zábavu.

Pokud si toužíte užít dovolenou na maximum a dozvědět se hlubší informace o termálních lázních, rádi Vás přivítáme v našem komfortním hotelu AlpenHeart, kde Vám rádi doporučíme i další info ohledně výletů dle délky nebo složitosti trati a veškerých sportovních aktivit, které naše Gasteinské údolí nabízí.

REZERVOVAT UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN ZDE

 

Koupání