Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Termální lázně Alpentherme Bad Hofgastein

Termální lázně Alpentherme Bad Hofgastein

Vyzkoušejte nádherné, relaxační prostory v příjemně horké vodě v jedněch z největších termálních lázní v Evropě - v Alpentherme v Bad Hofgastein.

Uvažujete o dovolené v krásném údolí Bad Gastein a blízkém okolí? Patříte k aktivním vyznavačům zimních sportů, turistiky, cyklistiky nebo si chcete přijet užít relaxaci, přírodu, panoramata, wellness nebo právě termální lázně? V okolí oblasti Bad Gastein se nacházejí 2 významné termální lázně, a to: Felsentherme (Skalní lázně) přímo v Bad Gastein městečku a pak Alpentherme, které jsou o kousíček dál v Bad Hofgastein. Právě Alpentherme patří k největším evropským termálním lázním s vnitřními i venkovními bazény, sauna světem a fitness centrem. Termální voda v Gasteinském údolí je mineralizovaná a obohacená o radon. V údolí se nachází 16 termálních pramenů, takže nejen čistý horský vzduch Vám pomůže detoxikovat dýchací ústrojí, ale rozhodně doporučujeme navštívit radonové jeskyně, které pomáhají na spoustu problémů – hlavně ulevují od bolesti pohybového aparátu.

 

Lázně Bad Hofgastein

 

Lázně  Bad Hofgastein nabízejí ohromný prostor pro relaxaci, uvolňující prostředí, horkou termální vodu, která posiluje a regeneruje imunitní systém, stejně tak panoramatický výhled na hory.

Rozloha: 30000 m2

Otevírací doba:

9:00 – 21:00

9:00 – 22:00 (čtvrtek, pátek, sobota)

Lázně se přizpůsobují svou nabídkou různým segmentům klientů a snaží se nikoho nevynechat. Pojďme se podívat, co vše můžete v lázních navštívit:

  • Saunový svět: různé druhy provoněných san, panaromatická sauna s výhledem na úžasnou scenérii Alp, studené bazénky a sprchy jsou samozřejmým doplňkem pro správné saunaření. Po sauně se můžete dojít relaxovat do místnosti s houpačkami a vodními postelemi.
  • Relaxační zóna – vnitřní a venkovní bazény s různě odstupňovanými teplotami vod doplňují tichá relaxační místa s lehátky, vířivými lehátky přímo v bazénech, gejzíry, masážní trysky.
  • Rodinný svět – vše pro rodiny s dětmi – bazény a bazénky s vnitřními a venkovními tobogány. Pro ty nejmenší je k dispozici mini bazének a místo pro spinkání. Venku si můžete zahrát různé hry, jako např. beach volejbal nebo pingpong. Děti zaručeně nadchne i vodní multikino.
  • Ladies world – vybudován právě pro ženy, které se necítí nejlépe v sauně za přítomnosti cizích mužů. Nádherně zbudované sauny (finská, parní, infračervená, atd) s odpočinkovou zónou v k tomu určené místnosti s velkým krbem nebo na střešní terase.
  • Wellness centrum – centrum krásy – velké množství procedur a vyhledávaných masáží.
  • Fitness – moderně plně zařízená posilovna
  • Restaurace – naprosto luxusní gastronomie – pochutnáte si na středomořské kuchyní! Můžete si vybrat z menu a la card nebo self service, co vám zrovna padne do oka. Rozplývat se nad výbornou kuchyní pak můžete ve vnitřních prostorách nebo venku na terase.

 Jak daleko jsou lázně Bad Hofgastein - Alpentherme od Bad Gastein? 14 minut autem od hotelu Residence AlpenHeart. Užijte si úžašně relaxační dovolenou v termálních lázních Felsentherme přímo v Bad Gastein a v Alpentherme v Hofgastein.

 

REZERVOVAT POKOJE ZDE

Koupání