Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Snowpark Bad Gastein

Snowpark Bad Gastein

Láká tě vyrazit do Snowparku místo sjezdovek? V tom případě Snowpark v Bad Gastein je pro tebe to pravné ořechové! Čti více zde!

Jsi fandou adrenalinu a obyčejné sjezdovky ti nic neříkají? Radši celý den strávíš ve snowparku, kde piluješ techniku jednotlivých skoků, vychytáváš dopady a brousíš hrany boxů? Tak to je Bad Gastein pro tebe tou pravou volbou!

 

Snowpark v Bad Gasteinu nabízí neomezené možnosti. Snowpark je dlouhý 300 metrů a nachází se ve středisku Stubnerkogel, které je v samém středu Bad Gasteinu. Dostaneš se sem lanovkou Burstall a vybírat si můžeš ze třech obtížností drah, kde je celkem 30 překážek, na kterých budeš moct ukázat, co v tobě je. Pokud jsi zkušený skokan nebo začátečník, určitě si tu vybereš!

 

Zóna pro začátečníky je složena ze dvou menších skoků, širokých boxů a trubek, takže pokud začínáš můžeš právě tady prokouknout do světa freestylu. Středně pokročilý sjezd je vybaven skokánky od 5 do 10 metrů, které ti zaručí dostatečný čas ve vzduchu, takže můžeš ukázat i nějaký grab. Po skokáncích tu najdeš A-frame box, piknikový stůl stejně jako ve hře Tony Hawk a spoustu dalších překáže, kde otestuješ skluznici tvého prkna. Pro profíky tu je připravená dráha s náročnými zábradlími, trubkami a wallridem. Jak snowpark aktuálně vypadá zjistíš zde.

 

 

Pokud budeš ze skákání unavený nebo si budeš chtít s kámošema jenom dát chill, je ve spodní části restaurace Stubneralm. Kde se můžeš občerstvit a během toho sledovat ostatní, jak předvádí svoje triky. Nebo se tu můžeš vyvalit na terasu a chytat bronz.

 

Láká tě pestré uspořádání parku, uvolněná nálada a nejlepší prašan? Tak to je Bad Gastein to nejlepší pro tebe. Ubytuj se u nás v residenci AlpenHeart. České pivo a české obsluha, a to nesmíš přijít!

 

REZERVOVAT UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN ZDE

Zimní sporty