Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Sluneční lázně Dorfgastein

Sluneční lázně Dorfgastein

V létě za koupáním většina turistů míří k moři, ale i Alpy mají co nabídnout. Lázeňská oblast kolem Bad Gastein je proslulá svými termálními prameny a velmi příjemnými lázněmi a koupališti. Jedním takovým jsou i Sluneční lázně v Dorfgasteinu.

Lázně Solarbad se nachází přímo u dolní lanovky Fulseck a lákají k odpočinku po náročné túře. Koupaliště díky jeho dvěma tobogánům uvidíte už z dálky a jeho atmosféře se těžko odolává.

Solarbad je ideálním místem pro rodiny s dětmi. Děti mohou běhat okolo bazénů po upravovaném trávníku, pro nejmenší je tu dětský bazének a na koupaliště se bez problémů dostanete i s kočárkem. Pro větší a otrlejší děti jsou tu dva tobogány, jeden pomalejší a méně strmý a druhý delší, prudší a s větším počtem zatáček.

Voda má velmi příjemných 26 – 28 °C a obrovským plusem je umístění samotného komplexu. Nachází se totiž na tom nejslunečnějším místě gasteinského údolí a okolní prostředí je naprosto strhující. Navíc za dobrého počasí nad hlavami cachtajících se dětí poletuji paraglidy a umocňují tak pohodovou atmosféru Slunečních lázní.

Pokud dáváte přednost saunování a dalším wellness aktivitám, ani vás Solarbad nezklame. Sauny, solária nebo masáže jsou samozřejmostí. Jen pozor na otevírací hodiny, které nejsou shodné s otevírací dobou koupaliště.

Otevírací doba koupaliště:
květen a září – denně 12:00 až 20:00
červen až srpen – denně 10:00 až 20:00
za deštivých dní v pondělí a úterý zavřeno

Otevírací doba Wellness:
květen, červen a září – od čtvrtka do neděle 14:00 až 20:00
červenec a září – od středy do neděle 14:00 až 20:00

Velkou výhodou Solarbad je také to, že mnoho turistů volí spíše větší koupaliště, takže v slunečních lázních nemusíte čekat fronty na občerstvení, na tobogán, zkrátka na nic.

 

Vzdálenost Soladbad od Bad Gastein: 18 km - 22 minut autem.

 

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN - REZERVUJTE NYNÍ

Koupání