Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Rybaření Bad Gastein

Rybaření Bad Gastein

Milujete rybaření? Ten klid, relax, občas nějaký úlovek? Rozhodně si zkuste zarybařit v Rakousku. V gasteinském údolí jsou připraveni na velké i malé rybáře.

Rybolov umožňuje zapomenout na každodenní starosti a pomáhá k dokonalé relaxaci a vnímání přírody kolem sebe. Zarybařte si v jedné z nejkrásnějších horských řek v národním parku Vysoké Taury.

 

Řeka Kötschachtaler Ache

láká svou průzračně čistou vodou a úžasnou populací pstruhů. Ať už jste nováček nebo ostřelený rybář, užijete si nezapomenutelné muškaření v srdci rakouských Alp. Pokud nemáte své vybavení, můžete si zapůjčit na místě.

 

Řeka Gasteiner Ache 

neuvěřitelně klidné a relaxační prostřední v gasteinském údolí. I zde si můžete nachytat luxusní horské pstruhy

Otevřeno od Května do Září od 8:00 - 20:00.

Tel: +43 664 75061946, Adresa: Remsacher Str. 1, 5640 Bad Gastein

 

Waldgasthof Angertal 

idylické rybníčky nabízí skvělou zábavu pro různé věkové kategorie od mini rybářů po ostřelené profíky. Skvělá zábava pro celou rodinu. Vybavení lze půjčit na místě. Úlovky lze na místě připravit na různé způsoby přímo  v Waldgasthofu.

Otevřeno mimo pondělí a úterý (v červenci a srpnu je zavřeno pouze v pondělí).

Tel: +436645878144, Adresa: Waldgasthof Angertal, Angertal, 5630 Bad Hofgastein

 

Mango Jerry 

Muškaření přímo v národním parku - 7 míst pro muškaření, vybavení k zapůjčení, obchod, denní permanentky, škola muškaření, průvodce, vlastní coach.

Adresa: Mango Jerry Fliegenfischen, 5640 Bad Gastein.

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN - rezervovat ubytování zde

 

Salzbursko