Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Parní lázně Gastein

Parní lázně Gastein

Jak se nejlépe odreagovat a zrekreaovat na dovolené v Rakousku? Pokud trávíte volno v oblasti Bad Gastein vyzkoušejte unikátní parní lázně s radonovými terapiemi!

Rodina Röck provozuje lázně již s dvou set letitou zkušeností. Můžete si zde dopřát radonovou parní lázeň a zažít naprosté uvolnění, zatím co vaše tělo je příjemně ovíjení horkou radonem obohacenou párou, která proudí z Božích muk. Skoro dvou set letá tradice mluví sama za sebe. Neváhejte zjistit více o nesčetných výhodách, které mají hosté z Gasteinu.

Proč jsou radonové terapie právě pro vás to pravé?


Radonové terapie jsou ideální pro pacienty se srdečními a oběhovými problémy.
Jednou z největších výhod využití léčby touto terapií je ta, že na vašemu kardiovaskulárnímu systému nezpůsobý téměř žádné napětí. Doba trvání a teplota léčby lze individuálně upravit u každého pacienta. Například pokud trpíte srdečními nebo oběhovými problémy, tato forma radonové terapie bude pro vás ideální.

První termální radonové lázně byly postaveny v Bad Gasteinu již v roce 1825. Jedna šachta vedoucí přímo do Božích muk stále zůstává, díky tomu horké páry vedou přímo do radonových van. Na jaře tímto způsobem proudí každý den až 2,5 milionů litrů radonem obohacené termální vody. Nikde jinde v Evropě se tato léčivá voda nenachází.

 

HOTEL BAD GASTEIN  - rezervovat zde

Koupání