Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Obertrumer See koupání

Obertrumer See koupání

Kam za koupáním v oblasti Salzburska? Je škoda zůstávat na jednom místě a nechat si ujít atraktivitu jednotlivých přírodních krás, čiré vody a alpských panoramat. Vyzkoušejte Obertrumer See!

Obertrumer See je součástí přírodního areálu 3 jezer, skvělá lokalita, možnosti sportovního vyžití položila oblasti stavební základ pro nabídku skvělého koupaliště. Areál jezer je tvořen - Obertrumer See, Mattsee, Grabensee.

 

Obertrumer See je svou rozlohou 4,9 km2 největším z celého areálu 3 jezer. Skvělá kvalita vybízí ke koupání přes celé léto. Každá pláž je přizpůsobená jak malým dětem, tak potřebám větších dětí a dospělých. Pláže nabízí kempování pro tichou relaxační dovolenou v srdci rakouských Alp, stejně tak výbornou restauraci a přístupy do jezera pro velké i malé. Krásně upravený trávník, možnost zapůjčení slunečníků, tyrkysová voda a světlé písečně-oblázkové pláže připomínají koupání u moře. Pro malé děti je vybudované speciální koupaliště s vlastní skluzavkou do vody. Vodní skluzavka, obří trampolína a horolezecká stěna - na to vše a mnohem víc se můžete těšit. Pro sportovce je v areálu vybudované volejbalové hřiště, stejně tak velké dětské hřištěl. Můžete si zapůjčit elektrické čluny, šlapadla, veslařské čluny nebo kajaky.

Vzdálenost od Bad gastein - 1 hod 38 minut autem

Vzdálenost od Salzburku - 22 minut autem

REZERVOVAT UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN

Koupání