Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Noční život v Bad Gastein

Noční život v Bad Gastein

Když se řekne Bad Gastein, lidé si většinou vybaví dvě věci – lyžování a lázně. Návštěvníci si ale mohu užít i spoustu večerní zábavy po celý rok. Abychom vám výběr usnadnili, vytipovali jsme pro vás několik míst, které byste měli navštívit.

5 míst, kde si užijete zábavný noční život v Bad Gasteinu

1) Aeroplanstadl

Osvěžte se po vašich lyžařských výkonech. Tento bar stojí přímo na cestě mezi hlavními sjezdovkami a městem Bad Gastein.

Nudné noci se nebojte. Po setmění tu potkáte řadu jiných lyžařů, kteří sem přicházejí za zábavou. Pokud rádi tančíte na moderní hudbu, večer vám obvykle zpříjemní DJ. A kdo ví? Možná tu potkáte někoho, kdo je stejně naladěn…

2) Bellini

Potěšte své chutě skvělou italskou kuchyní.

Bellini razí koncept americko-italské restaurace. Pochutnáte si třeba na křupavé pizze i lahodných lasagních. Osvěží i bohatý výběr alkoholických i nealkoholických nápojů.

Tento podnik oceníte hlavně jako fanoušci filmů. Dekoraci restaurace zdobí fotografie filmových hvězd. Najdete zde i tu, které sami fandíte?

3) Haeggbloms bar

Láká vás zažít pořádnou párty? Pak se stavte do Haeggbloms baru.

Nezáleží na tom, který den sem přijdete. Pokaždé tu najdete nějakou zajímavou kapelu, která vám zpříjemní večer.

Pouze počítejte s tím, že většinou bývá narváno a tomu odpovídá atmosféra baru. Nic pro lidi, kteří hledají klidné soukromí.

4) Eden's Pub

Co takhle okusit irskou atmosféru? V tomto baru ochutnáte řadu piv, mezi které patří třeba Guinness nebo Kilkenny. Vyberete si i z tuzemských značek. Pro milovníky tvrdého alkoholu tu čeká i několik značek pravé irské whiskey.

Pokud přijdete ve správný čas, užijete si také živou kapelu, která tu hraje jednou týdně. Milovníky logický her zase potěší hospodský kvíz, který podnik organizuje také jednou týdně.

Ale pozor! Bez rezervace riskujete, že si tu nesednete.

5)Silver Bullet Bar

Pro řadu lidí nejnavštěvovanější místo pro noční zábavu v Bad Gasteinu. Hraje tu řada zahraničních muzikantů a DJů přes celou zimní sezónu.

Kromě hudby si tu své najdou nadšenci do mini golfu, lezecké zahrady a stolního fotbalu.

 

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN - rezervovat nyní 

 

 

Salzbursko