Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Nakupování pod hvězdami

Nakupování pod hvězdami

Milujete nakupování? Procházky? Udělejte si krásný večer a spojte procházku s nákupem přímo pod hvězdami za doprovodu krásné hudby. Užijte si letní čtvrtky se vším všudy!

Představte si, že se vydáte na příjemnou túru přírodou  spojíte s nákupem a sklenkou vína. Líbí se Vám tato představa? Pokud ano a toužíte zažít pravou večerní atmosféru pod hvězdami, musíme zamířit do gasteinského údolí. Přímo v Bad Hofgastein si můžete užít skvělou zábavu. Využijte horké letní dny ke koupání nebo objevování přírodních krás a nákupy si nechte až na večer, kdy není takové horko.

V pěší zóně Bad Hofgastein jsou obchody otevřené do 22:00 každý čtvrtek během hlavní sezóny - od 12.7 - 23.8. Vychutnejte si pohodovou procházku s pravou vysokohorskou atmosférou, nakupte si suvenýry, tradiční rakouskou výrobu, zastavte se pro osvěžující nápoj a posledněte si hudební kapelu, která doplňuje autentičnost alpských čtvrtků.

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN - REZEROVAT ZDE

Aktuální akce