Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Mattsee koupání

Mattsee koupání

Areál tří jezer ke koupání, kulturních atraktivit a zámku nabízí nezapomenutelní zážitky. Nejen koupání, ale i romantické procházky, stejně tak jako ochutnávky místní gastronomie. Vydejte se z Bad Gastein směr Salzburg a udělejte si celodenní výlet po Salzbursku.

Mattsee je součástí nádherného přírodního areálu tří jezer, které se nacházejí  hodinu a půl od Bad Gastein a pouhých 18 km od Salzburku. Areál je tvořen jezery: Mattsee, Obertrumer See a Grabensee. Mattsee nabízí nejen skvělá místa k lenošení a relaxaci, ale zároveň i romantické zátoky k jedinečným procházkám. Na břehu jezera stojí zámeček Schloss Mattse, na jehož nádvoří se již tradičně konají přes léto různé akce, které ještě více obohatí ještě více Vás zážitek z výletu.

 

Samotné jezero nabízí průzračnou, třpytící se vodu - možnosti nejen ke koupání, ale i k surfingu a plachtění, můžete si zároveň pronajmout motorové čluny a kochat se krásou krajiny uprostřed jezera. Po Mattsee zároveň jezdí i rekreační loď - trasa mezi Mattsee a Obertrumer See. Na serverním pobřeží Mattsee se nachází skvělé koupaliště s tobogánem, dětskými vodními atrakcemi. Pláž Mattsee je částečně písečná a částečně oblázková. Oblast pro neplavce je oddělená bójkami a zdí. Pro malé děti jsou k dispozici 3 dětská pískoviště, dětská hřišťátka, dětský bazén s malou skluzavkou. V areálu lze zapůjčit slunečníky. Větší děti budou stoprocentně nadšené z tobogánu, trampolíny, skákacích atraktivit ve vodě, kurtů na plážový volejbal. Máte s sebou nafukovací čluny a plánujete udělat projížďku po jezeře? Šetřete své plíce, pro Vás je zde zdarma kompresor. Pokud nemáte člun a toužíte se projet po vodní hladině, můžete si zapůjčit šlapadla. Louka nabízí možnosti nejen k lenošení, ale i rozmanitým sportovním aktivitám, pro milovníky stolního tenisu, je k dispozici pinponkový stůl a pálky. O Vaší bezpečnost se stará po celou dobu plavčík.

Vstupné se každoročně pohybuje na dospělou osobu kolem 6 euro, děti 3 eura, lze zakoupit rodinné vstupné 11-13 euro (dle počtu dětí)

 

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN - rezervovat zde

Koupání