Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Lyžařská turistika

Lyžařská turistika

Rádi trávíte dovolenou na horách? Jestli chcete cítit křupání čerstvého sněhu pod svýma nohama, vydejte se na lyžařské túry do okolí údolí Gastein, kde na vás čeká spousta fantastických tras.

Abyste mohli vyrazit, jakmile napadne sníh, je důležité se řádně připravit. Vše začíná správným plánováním. Před zahájením samotné túry se důkladně informujte o aktuální situaci lavinového nebezpečí. Mapy, internet či odborníci vám mohou poskytnou informace o délce túry, výškovém rozdílu a obtížnostI. Mějte s sebou kompletní vybavení, včetně lavinového vyhledávače, sondy a lopaty, které je nepostradatelné pro všechny, kteří opouští zabezpečený lyžařský terén.

Pokud si přejete uskutečnit svou první lyžařskou túru, vydat se výš a nechat zakusit pocity, které vyvolává den strávený na ledovcích, vydejte se na:

Lyžařská túra Stubneralm - S1

Začátek této 3,6 km dlouhé túry se nachází na konci sjezdovky B11 v blízkosti horské restaurace „Angertal 1180“. Tato překrásná lesní túra je dobře značená dvaceti značkami a překonává 640 m převýšení. Po zdolání této trasy se můžete odměnit chutným občerstvením v prastarém Stubneralmu.

Zirbenroas Graukogel - S2

Značená lyžařská túra na Zirbenberg Graukogel začíná na prostřední stanici. Na 1,5 km dlouhé „Zirbenroas“  na vás čeká 500 m převýšení. Jakmile dorazíte na místo, čeká na Vás fantastický výhled na údolí Gastein a samozřejmě zasloužené posilnění na horské chatě Graukogel. V závislosti na sněhových podmínkách můžete začít Vaši lyžařskou túru na údolní stanici vedle lanovky Graukogel a stoupat podél okraje sjezdovky k prostřední stanici nebo vyjet lanovkou Graukogel I až na začátek značené túry k prostřední stanici.

Lyžařská túra Jungeralm - S3

Stejně jako lyžařská túra Stubneralm – S1, i tato lyžařská túra začíná v lyžařském středisku Angertal a vede přibližně 1 km do zadního Angertalu kolem“ „Hirschn Hütt'n“, než se zahne doleva. Cesta s převýšením téměř 500 m vede přes horský prales nahoru do kopce. Trať je 4 km dlouhá. Těsně před cílem Vám les odhalí nádherný výhled, a v cíli v Jungeralmu si můžete doplnit vyčerpané zásoby.

Vydejte se do Ski Amadé a zažijte dovolenou v Rakousku jako nikdy dřív. Ubytování Bad Gastain, jen několik kroků od lanovek, už na Vás čeká.

REZERVOVAT HOTEL BAD GASTEIN NYNÍ

Zimní sporty