Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Jóga s výhledem na horské hřebeny

Jóga s výhledem na horské hřebeny

Léto, to je mnoha lidmi dlouho očekávané roční období. Je to doba dovolených, zábavy, setkávání a odpočinku. Co takhle si zacvičit jógu?

Ale jak se nejlépe zrekreovat, zbavit se stresu a navíc udělat něco pro své tělo a mysl? Pokud trávíte dovolenou v Rakousku, nezapomeňte vyzkoušet jógu!

Proč je jóga vhodná právě pro Vás?

 

O této technice bylo již napsáno mnoho článků, knih a natočena řada videí. Jóga nás denně učí zklidnit svou mysl a objevovat sebe sama. Díky protahování získáme lepší rovnováhu a odpočineme si od namáhavé fyzické dřiny či jednotvárných pohybů v práci či sezení u počítače. Řada cviků uleví od bolesti a zbavuje tělo kortizolů, které je spouštěčem stresu. Jóga také po čase praktikování snižuje klidovou frekvenci a proto ulevuje srdci. Je tedy vhodné pro všechny, kteří se během svého běžného dne "nezastaví".

Pro celkovou "kulturu" cvičení je vhodné vybrat si i klidné, inspirativní prostředí. Oblast Bad Gasteinu je obklopena majestátními vrcholy, ionizovaným vzduchem a horkými termálními prameny, které vás přirozeně dovedou ke spojení s přírodou a vlastní podstatě. Gastein je velmi zvláštní místo, využijte jeho energie v kombinaci s alpskou přírodou pro svůj vlastní prospěch. Jógu s pohledem na horské hřebeny si zamilujete!

Jóga v Bad Gastein se stává velmi oblíbenější a vyhledávanější aktivitou. Dny jógy se konají 2x ročně - na jaře a na podzim, kdy se můžete zúčastnit mnoha kurzů, které jsou otevřené široké veřejnosti. Dělali jste někdy jógu na visunutém mostě nebo vedle nádherného vodopádu? Instruktoři jógy Vás zavedou na jedinečná přírodní a energická místa. Z Vaší dovolené se stane nezapomenutelný zážitek!

Jóga u vodopádu se pravidelně cvičí každý čtvtek od 16:00 přímo u gasteinského vodopádu. Síla a zvuk burácejícího vodopádu doprovází každou polohu, která cvičíte se svým instruktorem. Dalším dechberoucím místem pro cvičení jógy je např. jezero ve Fulsecku nebo na vrcholu Stubnerkogelu s nádherným výhledem na vysoké Taury.

 Veškeré informace o oficiálních místech v přírodě nebo v interiérech v Bad Gastein Vám poskytnou na front desku hotelu v Bad Gasteinu.

 

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN - rezervace zde

 

Turistika