Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Jízda na koni Bad Gastein

Jízda na koni Bad Gastein

Milujete koně? Rádi by jste si zajezdili v alpském prostředí? Užijte si nádhernou přírodu z hřbetu vznešeného koně v gasteinském údolí.

Teplé letní dny spolu s nádhernou přírodou Gasteinského údolí jsou ideální příležitostí, být na pár dní před každodenními starostmi na koni. Skvělou zprávou je, že výhled ze hřbetu vznešeného zvířete si může užít celá rodina. Díky zkušeným instruktorům si tak rodinní benjamínci mohou vychutnat drezuru, zatímco ti zkušenější nebo odvážnější, budou mít možnost vyzkoušet skoky či projížďky přímo v přírodě a vychutnat si tak jízdu naplno.

Kam že se budete muset vypravit? To úžasné je, že vlastně nikam. V okolí Bad Gasteinu je rovnou několik jízdáren. První z nich, Reitclub Gastein, je přímo v Bad Gasteinu. Přibližně půlhodinové jízdy vás zde přijdou většinou na € 35,00, pro děti je zde možnost jízdy na ponících, která vyjde na € 15,00. Přilby jsou vždy samozřejmě k zapůjčení.

Alternativou je pak jízdárna v nedalekém Bad Hofgasteinu. Zde si kromě pondělka můžete užít každý den v týdnu. Tato jízdárna se věnuje více výuce ovšem jednorázových jízd je zde možno využít také. Na děti do 6 let zde za € 9,00 opět čekají báječní poníci! Klasické jízdy zde přijdou na € 18,00. Jistě vás potěší, že je zde možné dojednat množstevní slevu, pokud zapojíte i své přátele!

Kompletní výběr uzavírá jízdárna v Dorfgasteinu, která se prioritně soustředí na odbourání strachu z jízdy na koni a k upevnění vztahu ke koním obecně. Pro děti se výuky nesou ve stylu hry a zábavy, což přispívá k pozitivnímu vztahu dětí ke koním ale i pobytu venku a v přírodě, který dětem v dnešních dnech tolik chybí.

Říká se, že jedinečné zážitky, které si odvážíme z dovolené, jsou těmi nejlepšími suvenýry. V případě projížďky na koni v malebném Gasteinském údolí ve společnosti přátel a rodiny to platí minimálně dvojnásob!

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN - rezervace zde

Adrenalinové sporty