Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Husky spřežení Sportgastein

Husky spřežení Sportgastein

Rádi by jste zažili něco nového? Vyzkoušejte psí spřežení a přeneste se v čase o pár desítek let zpět do dob, kdy na drsném severu nebylo jiného dopravního prostředku.

Co znamená slovo MUSHING? Jedná se o spřežení tažných psů, které se žene po trati. 

 Musher je jezdec, který spřežení řídí ze sání, káry či jiného vozidla pomocí hlasu.Mushera většinou poslouchají první dva psy ve spřežení - leadři. "Zadáci" neboli psi vzadu, lze jim říci i wheel dogs". Zadáci táhnou největší tíhu - jedná se o psy, kteří jsou schopní velmi tvrdé práce. Uprostřed spřežení jsou psi týmoví - hned za leadery.

Údolí Gastein nabízí tento nevšední zážitek, kdy si budete připadat jak hledači zlata u řeky Klondike a Yucon.

Ve Sportgasteinu jsou zvířata pro klasickou jízdu připravena a zapražena dohromady. Sáně táhne 2-6 psů husky - připraveno několik typů jízdy od romatických ve dvouch po rodinné. Děti budou zajisté nadšení - mohou si užít velké dobrodružství právě s husky pejsky, navíc mohou získat i diplom malého mushera. Pokud stojíte o tento nevšední zážitek zjistíte více informací o termínech na +436645293589.

 

Mezinárodní závod psích spřežení - každý rok na konci února, kolem 300 psů a 90 musherů ze 7 zemí se účastní mezinárodních závodů psích spřežení. Závod bude probíhat v třídách Skijöring  Pulka (třída A, B, C, a O).

 

UBYTOVÁNÍ SKI AMADÉ - REZERVOVAT ZDE

Adrenalinové sporty