Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Gastein Badesee - letní koupání

Gastein Badesee - letní koupání

Kde se v Bad Gastein v létě vykoupat? Rozhodně stojí za zkoušku Badesee, kde se stoprocentně během léta krásně zchladíte a zrelaxujete.

Překrásné jezero Badesee vám nabízí osvěžení a příjemný odpočinek během horkých letních dnů. Dokážete si představit lepší zbytek dne po vysokohorské turistice nebo cyklovýletu?

 

Jezero leží mezi městečky Bad Gastein a Bad Hofgastein u křižovatky Bertahof. Parkování je u areálu zadarmo. Z hotelu v Gasteinu se sem dostanete snadno i autobusem - zastávka “Bad Gastein Badesee (Bundesstraße)” se nachází přímo před vchodem. Sportovní nadšenci dojdou k jezeru pěšky po Achenpromenade (procházka trvá asi hodinu a půl) nebo přijedou na kole po stezce pro cyklisty (30 minut).

 

Celý areál má 4,5 hektarů, z toho 2,3 zabírá vodní plocha jezera. Maximální hloubka dosahuje okolo 4 metrů. Jezero má velmi dobrou kvalitu vody.

 

Prostorná louka nabízí dostatek místa pro rozložení lehátek a slunečníků. Oboje si můžete zapůjčit přímo na místě. Děti se vyřádí na pískovišti se skluzavkou a vy si mezitím můžete zahrát plážový volejbal, ping pong nebo stolní fotbal.

 

Pokud vám po všech těchto aktivitách vyhládne, zamiřte do místního bufetu s terasou, který nabízí studené nápoje a drobné pokrmy. V menu najdete například různé zeleninové saláty, klobásy, zapečené tousty, sendviče a výběr z několika druhů pizz. Kromě bufetu určitě nevynechejte návštěvu plážového baru. Každý pátek se koná plážová párty s happy hour!

 

Koupací sezóna trvá od půlky května do půlky září v závislosti na počasí. Denní otevírací doba je od 10:00 - 19:00.

 

Celodenní vstupné se cca pohybují:

€ 5,50 Dospělí

€ 4,00 Mládež od 15 do 18 let

€ 3,00 Děti od 6 do 14 let

 

Od 16 hodin:

€ 3,00 Dospělí

€ 2,00 Mládež od 15 do 18 let

€ 1,50 Děti od 6 do 14 let

 

Adresa:

 

Gasteiner Badesee

Vorderschneeberg 144

5630 Bad Hofgastein

Že zrovna není počasí na venkovní koupání? Nevěšte hlavu a vyrazte namísto k jezeru do termálních lázní. Vyzkoušet můžete například Bad Gastein Felsentherme nebo Alpentherme v Bad Hofgastein.

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN ZDE

GASTEINER BADESEE

Koupání