Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Adventní trhy Bad Gastein

Adventní trhy Bad Gastein

Padající sněhové vločky, vůně čerstvého svařáku ve vzduchu, spoustu tradičních dobrot - to jsou trhy v Bad Gastein.

Tyčící se vodopad uprostřed města, sníh, uličky, staré budovy, vánoční atmosféra, melodické vůně, vánoční výzdoba....To je advent v Bad Gastein.

Vůně cukroví, typických rakouských dobrot od palačinek, klobás po slaninu, sýr, biskupský chlebíček. Vaše chuťové buňky budou v pozoru a rozhodně nebudete vědět, co ochutnat dřív. Za doprovodu povozů, tradičních řemesel, bílého a červeného svařáku si užijete tu pravou vánoční atmosféru. 

Kam se vydat v Bad Gastein na vánoční trh?

Böckstein Vánoční trh - sobota 8.12. 2018 od 14:00 - atmosféra v Altböcksteinu je jedním slovem nepopsatelná. Vánoční nálada na Vás dýchne z každého rohu a na co se můžete těšit v rámci programu? Vánoční hudba, domácí pečivo a sladkosti, po domácku vyřezávané produkty nebo krásné pleteniny. Na každém kroku bude cítit kadidlo a pro zahřátí i hořáky, které zpříjemní už chladné zimní počasí. Samozřejmě nebudou chybět tradiční řemesla, gastronomické pochutiny jajko uzený pstruh, losos, olivový olej, slanina, sýr, chleby, biskupské chlebíčky, pečené kaštany, svařené víno, punč, schnappy, horké cidery a další. Děti se povozí na kočárech a bude pro ně zajištěn také program a vánoční dílna.

 

Vánoční trh v Bad Brucku - sobota 15.12.2018 - 16.12 - gastronomie, hudba, milé lidi, tradiční řemesla, vůně svařáku, výborných pokrmů, oříšky v karamelu a další.

 

Vánoční trh Merangartenu - 21.12.2018  - 23.12.2018 - od regionálních produktů po doprovodný program řemesel, nádherná vánoční výzdoba, nabídka umění, vánoční dílna, která zajistí, že se Vaše děti rozhodně nudit nebudou a Vy si tak můžete na plno užít návštěvu trhu bez starostí.

Nejen, že si užijete kouzlo adventu v Bad Gastein, odpočinete si na dovolené v srdci Rakouska, ale zároveň můžete zavítat do termálních lázní, které Vám zajisté prospějí, a také se můžete začít na plno věnovat zimním sportům. Bad Gastein je součástí SKI Amadé, takže si můžete koupit 1 skipas a lyžovat tak všude, kam až Ski Amadé sahá. Nejen lyžování, ale sáňkování je výborné odreagování nejen pro děti, ale i pro dospělé. Zároveň můžete svojí návštěvu předvánočního Rakouska spojit i s velmi oblíbeným pochodem krampusů v Salzburku.

 

UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN - rezervovat zde

Aktuální akce