Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Advent Bad Hofgastein

Advent Bad Hofgastein

Užijte si adventní trhy a wellness v Bad Hofgasteinu. Skvělá dovolená v Rakousku s předvánoční atmosférou, čerstvým sněhem a téměř prázdnými sjezdovkami

Magická sněhová atmosféra, bílá pokrývka chodníků, svařené víno, punčíky..... Bad Hofgastein zve na adventní trhy. Výlohy obchodů jsou krásně nazdobené, vůně koření, světýlka, rakouské vánoční speciality doprovází živá hudba a utváří celistvou atmosféru Vánoc. Zažijte pravou alpskou vánoční atmosféru na vlastní kůži. 

Art and Culture Market at the Witmoser-Schlössl

Pátek - 16.11 - 15:00-21:00

Sobota - 17.11. + Neděle 18.11. - 14:00-19:00

Vánoční trh v Oberhaitzing stáje

Sobota: 24.11. 12:00-19:00

Neděle: 25.11. 12:00-18:00

Stejně jako každý rok se adventní trhy konají na farmě pro islandské koně koncem listopadu. Živý betlém, tradiční řemesla, jídlo, pití, dobrá nálada, magická atmosféra Vánoc ve vzduchu.

Užijte si adventní večer na své dovolené v Rakousku. Údolí Gastein Vás jednoznačně okouzlí nejen čerstvým sněhem, moderními sjezdovkami, celým areálem Ski Amadé, ale zároveň možností relaxace v termálních lázních Alpentherme v Bad Hofgastein nebo Felsentherme v Bad Gastein. Při návštěvě předvánočního Rakouska rozhodně doporučujeme vyrazit z Bad Gastein cca 1 hodinu do Salzburgu, kudy prochází Krampusové. V Bad Gastein si užijte i skvělé sjezdovky přímo na míru lyžařským potřebám od začátečníků po pokročilé. Údolí Gastein patří mezi lyžařské areály Ski Amadé - takže stačí 1 skipas a vyrazit za dobrodružstvím zdolávat vrcholky rakouských Alp.

Jaká je výhoda vyrazit do Ski Amadé před Vánoci?

  • Levnější ubytování 
  • Čerstvý sníh
  • Skoro žádní lyžaři
  • Předsezónní ceny v Alpách

 

REZERVOVAT UBYTOVÁNÍ BAD GASTEIN

 

Aktuální akce